vrolijk pasen

Vrolijke Pasen

Wij wensen iedereen hele fijne paasdagen! šŸ°šŸŽ‰

Verzorgende IG Thuiszorg Venlo

Wij zoeken VIG’ers

Wij zijn op zoek naar flexibele zorgprofessionals met het diploma Verzorgende IG. Wil jij graag flexibel werken, de tijd hebben voor de cliƫnten, veel ervaring opdoen en werken in diverse doelgroepen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je over de mogelijkheden! Het aantal uren is bespreekbaar.

Zorg Plaza is opzoek naar leden voor de cliƫntenraad!

Op dit moment zijn wij bezig met het oprichten van de cliƫntenraad, hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste leden. Maak jij je graag sterk voor de gemeenschappelijke belangen van patiƫnten? Dan bieden wij jou nu de kans om toe te treden tot de Cliƫntenraad van Zorg Plaza.

De cliƫntenraad voert haar taken uit conform de Wet medezeggenschap cliƫnten zorginstellingen (WMZC). Een van de taken van de cliƫntenraad is het gevraagd en ongevraagd advies geven over allerlei zaken die met de zorgverlening en de organisatie van de thuiszorg te maken hebben, voorbeelden hiervan zijn de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van cliƫnten en patiƫnten. Op deze manier denkt en praat de cliƫntenraad mee over voor jou belangrijke zaken.

Heb jij belangstelling om toe te treden tot de cliƫntenraad van Zorg Plaza? Meld je dan nu aan!
clientenraad@zorg-plaza.nl

Bewaargids 2021 Stichting Senioren Ontmoeten en Bewegen (S.O.B.) Venlo

U kunt ons vinden in de bewaargids van Stichting Senioren Ontmoeten en Bewegen (S.O.B.) Venlo (blz. 26) šŸ˜‰

Een bewaargids met nuttige informatie voor senioren in de hele gemeente Venlo. Steeds meer informatie wordt alleen via de computer beschikbaar gesteld. Dat is zeker handig en altijd bij de tijd. Maar veel senioren hebben geen computer en worden steeds meer verstoken van nuttige en noodzakelijke informatie op papier.