Uw huishoudelijke hulp in Venlo!

De medewerkers van Zorg Plaza nemen graag de zorg over voor het huishouden en uw eventuele andere gezinsleden. Dat kan voor een korte periode zijn, omdat u bijvoorbeeld revalideert na een operatieve ingreep. Maar het kan ook permanente hulp zijn, omdat het huishouden voor u te zwaar is geworden. Een vertrouwd gezicht assisteert u, helpt u structuur aan te brengen in uw huishouden of neemt de werkzaamheden van u over.

U kunt daarbij denken aan: wassen, strijken, opruimen, schoonmaken, ramen lappen, bedden verschonen of stofzuigen.

Schoon en leefbaar
Zorg Plaza biedt u praktische huishoudelijke ondersteuning mét een sociaal karakter. Gezellig een praatje maken onder het werken. Naast de gezelligheid dient de leefomgeving natuurlijk schoon en leefbaar te zijn, hier helpen onze medewerkers u dan ook mee en stemmen samen met u af waar de nood het hoogst is. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw leefomgeving schoon en leefbaar is, met net dat beetje gezelligheid.

Aanvragen
U kunt contact opnemen met het WMO-loket van de gemeente Venlo. Dit kan via het telefoonnummer 14 077 of via de website. Er komt dan een WMO-consulent bij u thuis op bezoek om met u te bespreken wat u, eventueel samen met mensen uit uw omgeving, zelf nog kunt doen en waarbij u hulp of ondersteuning nodig hebt. Wanneer u aan de hand daarvan een indicatie voor huishoudelijke hulp krijgt, meldt de WMO-consulent u aan bij Zorg Plaza. We hanteren geen wachtlijsten, dus u krijgt snel ondersteuning bij uw huishoudelijke taken.

Overstappen
Heeft u een lopende indicatie? en u bent niet tevreden met uw organisatie dan kunt u heel eenvoudig overstappen naar Zorg Plaza! Wij helpen u met overstappen, klik hier voor overstappen.

Kosten
De kosten voor huishoudelijk hulp worden vergoed door de gemeente vanuit de WMO als er een indicatie is afgegeven. Er is wel een eigen bijdrage van € 19,- per maand. Hier kunt u meer over lezen op de website van het CAK.

Kent u iemand die wel hulp kan gebruiken in het huishouden, omdat er sprake is van pijnklachten of andere beperkende omstandigheden? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.